Bilbärgning Sigtuna

Om du fått problem med din bil i Sigtuna är vi endast ett samtal bort från att hjälpa dig med bilbärgning. Oavsett om du är strandad i Märsta, Valsta eller Rosersberg, kan du lita på oss för snabb och trygg hjälp på vägen.

Vi erbjuder snabb och effektiv bärgning för alla typer av fordon. Vår väghjälpstjänst är tillgänglig 24/7, året om, oavsett anledning till att du behöver hjälp.

Majoriteten av bilarna repareras direkt på plats, och vi har specialiserade bärgningsbilar som kan hantera allt från motorcyklar till stora bussar. Med lång erfarenhet och hög kompetens inom bilbärgning kan du vara säker på att vi utför bärgningen på ett säkert sätt.

Vårt kunnande omfattar alla bilmärken och modeller. Dessutom har vi en TMA-bil tillgänglig för extra säkerhet vid behov. Denna bil används även vid planerade vägarbeten eller andra situationer längs vägarna som kräver extra skydd och säkerhetsåtgärder.

Ring oss på 08-717 75 00 så kommer vi och hjälper dig med bilbärgning i Sigtuna kommun och dess omgivningar. Oavsett var du befinner dig i området, står vi redo att erbjuda pålitlig och professionell assistans.

Kontakta oss

Om det inte är akut kan ni fylla i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

  Kontaktuppgifter

  Besöksadress
  Svarvarvägen 6.
  Saltsjö-Boo

  Postadress
  B&B i Nacka AB
  Box 71
  132 22 Saltsjö-Boo

  Öppettider
  Bemanning dygnet runt

  Telefon
  08-7177500

  Epost
  info@sthlmbargning.se

  Administration/Ekonomi
  ekonomi@sthlmbargning.se