Bilbärgning Vallentuna

Om du stöter på problem med din bil i Vallentuna, är vi bara ett samtal bort för att assistera dig med bilbärgning.

Vi levererar snabb och effektiv bärgning för en mängd fordonstyper. Vår väghjälpstjänst är tillgänglig dygnet runt, året om, oavsett orsaken till ditt behov av hjälp.

För de flesta fordonen åtgärdas problemen direkt på plats. Våra specialiserade bärgningsbilar är utrustade för att hantera allt från motorcyklar till stora bussar. Med lång erfarenhet och hög kompetens inom bilbärgning kan du vara trygg med att vi utför bärgningen på ett säkert sätt.

Vi har kunskap om alla bilmärken och modeller. Dessutom har vi en TMA-bil för extra säkerhet vid behov. Denna bil används även vid planerade vägarbeten eller andra situationer längs vägarna som kräver extra skydd och säkerhetsåtgärder.

Slå oss en signal så kommer vi och hjälper dig med bilbärgning i Vallentuna kommun och dess omgivningar. Oavsett var du befinner dig i Vallentuna så kommer vi och hjälper dig, detta innefattar Ekskogen, Frösunda, Karby, Kårsta, Lindholmen eller Opgården.  Vi står redo att erbjuda pålitlig och professionell assistans.

 

Kontakta oss

Om det inte är akut kan ni fylla i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

  Kontaktuppgifter

  Besöksadress
  Svarvarvägen 6.
  Saltsjö-Boo

  Postadress
  B&B i Nacka AB
  Box 71
  132 22 Saltsjö-Boo

  Öppettider
  Bemanning dygnet runt

  Telefon
  08-7177500

  Epost
  info@sthlmbargning.se

  Administration/Ekonomi
  ekonomi@sthlmbargning.se