Låsöppning Stockholm

Kommer du inte in i din bil? Har du råkat låsa in nycklarna eller tappat bort dem någonstans? Det är lätt hänt och vi förstår att du i dessa fall lätt blir stressad över att inte veta hur du ska ta dig in i bilen. Men ta det lugnt, vi hjälper dig! Vår erfarna personal har lång erfarenhet och hög kompetens inom låsöppning och kan oftast låsa upp bilen, vi är dessutom verksamma i hela Stockholm.

Genom att kontakta oss kan vår personal oftast öppna ditt lås på ett säkert sätt med rätt utrustning och teknik för att inte skada låset. Försök inte att själv bryta upp bilens lås. Om man försöker bryta upp bilen själv är det lätt att råka ta sönder låset och de kablarna som hör till, så detta är inget vi rekommenderar att du gör själv. Det blir lätt en dyr historia som kan leda till att hela låset kan behöva bytas ut. Genom att ta hjälp direkt med låsöppningen kan du därför spara pengar genom att undvika att lämna in bilen på verkstaden för att laga låset.

Bra för oss att veta vid låsöppning

För att vi snabbare ska kunna hjälpa dig med låsöppningar av fordon underlättar det för oss om vi har en del information snabbt. Olika fordon har olika lås och låsmekanismer vilket gör att svårighetsgraden i att låsa upp dem skiljer sig. Det som kan vara bra för oss att veta redan när du ringer eller kontaktar oss är:
– Märke på bilen
– Vilken bilmodell det är
– Vilken årsmodell det är på bilen

Tveka inte att ringa oss på 08-717 75 00 för att få hjälp med låsöppning. Vi hjälper dig dygnet runt, året runt!

Behöver du assistans?
08-717 75 00
Klicka här