Maskintransport Stockholm

Ibland kan man behöva frakta lite tyngre fordon. Det kan till exempel vara en båt eller annat tungt fordon. Med ett B-körkort får man enbart ha en totalvikt på 3500kg (detta omfattar då både bil och släp). Det innebär exempelvis att om man har en tyngre båt så är det lätt att totalvikten överstiger 3500kg, och då räcker inte ett B-körkort längre. I sådana fall kan det vara bra med maskintransport.

Vi hjälper dig med fordonstransport dygnet runt. Vi finns där för dig dygnet runt och tar emot alla typer av bokningar. Oavsett om du oväntat behöver hjälp med maskintransport i Stockholm eller om du vet i förväg och vill förboka finns vi där för dig. Vi kan hjälpa dig med transportuppdrag av tyngre fordon som exempelvis traktorer och entreprenadmaskiner, oavsett om det rör sig om ett motorhaveri eller om maskinen bara ska transporteras från punkt A till punkt B.

Olika typer av fordonstransport

Det finns olika behov och olika typer av fordon att förflytta. Med vår långa erfarenhet och höga kompetens kan vi hjälpa dig med de flesta typer av transporter. Vi hjälper dig att transportera tyngre fordon som traktorer, bilar, båtar släpvagnar och motorcyklar.
Vi finns där för dig året runt, dygnet runt, när du behöver vår assistans. Tänk på at du även kan boka i förväg om du vet att du behöver maskintransport. Ring oss på 08-717 75 00 så hjälper vi dig!

Behöver du assistans?
08-717 75 00
Klicka här