Bilbärgning Sollentuna

Behöver du bilbärgning i Sollentuna? V är här för att erbjuda snabb och pålitlig bärgning i Sollentuna och dess omgivningar. Med vår erfarna och kunniga personal är vi redo att rycka ut och hjälpa dig oavsett var och när du behöver det.

Vårt dedikerade team av professionella bärgare har lång erfarenhet av att hantera olika typer av fordonsproblem. Oavsett om du har råkat ut för en olycka, fått motorproblem eller helt enkelt står fast med en trasig bil, så har vi de rätta verktygen och expertisen för att säkerställa en smidig och säker bärgning.

Vi strävar efter att erbjuda en service som är effektiv och trygg samtidigt som vi behandlar varje situation med den högsta professionalismen. Våra bärgningsfordon är utrustade med den senaste teknologin för att kunna hantera olika typer av situationer på ett säkert sätt.

Oavsett om du befinner dig i centrala Sollentuna, Häggvik, Tureberg, Rotebro, Helenelund eller Edsberg, så är vi bara ett samtal bort. Kontakta oss när som helst på dagen eller natten och lita på att vi snabbt och effektivt kommer till din räddning.

 

 
 

 

 

Kontakta oss

Om det inte är akut kan ni fylla i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

  Kontaktuppgifter

  Besöksadress
  Svarvarvägen 6.
  Saltsjö-Boo

  Postadress
  B&B i Nacka AB
  Box 71
  132 22 Saltsjö-Boo

  Öppettider
  Bemanning dygnet runt

  Telefon
  08-7177500

  Epost
  info@sthlmbargning.se

  Administration/Ekonomi
  ekonomi@sthlmbargning.se