Vägassistans Stockholm

Väghjälp och bilassistans i hela storstockholm

Att bli stående på vägen är minst sagt en oläglighet. Därför finns B&B Vägassistans för dig som behöver akut hjälp i Stockholmsområdet. Råkar du ut för ett oväntat stopp är vi bara ett samtal bort med snabb och effektiv väghjälp.

Vad är vägassistans?

Vägassistans är all den hjälp du får av ett bärgningsföretag på vägen – vilket antingen kan innebära reparation på plats (som t.ex. hjälp med att byta ett punkterat däck, eller låsöppning) eller bärgning till verkstad. Denna väghjälp utförs av erfaren personal som jobbar dygnet runt i Stockholmsområdet. 

Några situationer där Vägassistans är tillämpligt är tex vid

 • reparation på plats
 • låsöppning
 • bärgning

 

Bilassistans och bärgningshjälp i Stockholm dygnet runt

B&B är alltid ett samtal bort om du behöver väghjälp & bärgningshjälp i Stockholm. Vi är en del av SOS Internationals rikstäckande bärgningsnätverk och vi har samarbete med samtliga försäkringsbolag i Sverige. Vi är generellt på plats inom en timme och hjälper dig på plats eller hjälper dig med bärgning till verkstad. Tveka inte att ringa oss om du behöver vägassistans i Stockholm – dygnet runt!

Kontakta oss

Om det inte är akut kan ni fylla i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.

  Kontaktuppgifter

  Besöksadress
  Svarvarvägen 6.
  Saltsjö-Boo

  Postadress
  B&B i Nacka AB
  Box 71
  132 22 Saltsjö-Boo

  Öppettider
  Bemanning dygnet runt

  Telefon
  08-7177500

  Epost
  info@sthlmbargning.se

  Administration/Ekonomi
  ekonomi@sthlmbargning.se

  Verksamhetsorter

  Stockholm, Södermalm, Östermalm, Gärdet, Kungsholmen, Vasastan, Hammarby sjöstad, Nacka, Sickla, Värmdö, Ingarö, Djurö, Saltarö , Gustavsberg, Stavsnäs, Älta, Tyresö, Trollbäcken, Haninge, Nynäshamn, Ösmo, Grödinge, Muskö, Huddinge, Tullinge, Tumba, Lidingö, Haninge, Jordbro, Skogås, Trångsund , Länna, Farsta, Årsta, Skärholmen, Slagsta, Kungens kurva, Hallunda , Norsborg, Rönninge, Salem, Ekerö, Munsö, Adelsö, Drottningholm, Bromma, Rissne, Spånga, Lunda, Solna, Sundbyberg, Järva, Alvik, Hässelby, Vällingby